Nejnovější recenze ze sekce Domácí pekárny
- Vše funguje tak jak má
ok,dopopručuji
spokojenost
- perfektna pekaren, nemenila by som
- dobrá cena a dobře peče
Vše super , chlebík je výborný ,už ani v obchodě nekupujeme. A kynuté těsto na mazanec super :-)
pekárna je fajn
- Kvalitní pekárna
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Spokojenost.
Plní svůj účel v kuchyni
Zatím jsem použil jednou a fungovala jak má.
jsem moc spokojená, dobře peče, sice chleba je se světlou kůrkou, ale vůbec to nevadí, propečený je dostatečně
- České popisky
- Moderní design
- Intuitivní ovládání
- Prodlužka záruky na motor
- Velký výkon
- Velikost (dá se očekávat)
- V návodu chybí časové rozpětí jednotlivých programů
- Funguje jak má
Žádný prodejce této vytuněné pekárny, neuvádí v popisu u hnětací formy jaké je uložení ložisek, pokud jsou kluzná a utěsněna vysokoteplotním silikonem, který se krátce po záruce vymačká a pečením vyhřeje, nádoba přestane těsnit.
Vlastním sice jinou domácí pekárnu, ale již jsem byl nucen řešit problém s hnětací formou, tj. zakoupení nové, která též po cca 2 letech přestala těsnit a ložisko se uvolnilo.
K pečení není vhodná žádná domácí pekárna!
Upečené těsto je jak vařené, protože forma má velkou výšku.
- Výrobce nad výrobkem přemýšlí
- Kvalitní zpracování, možnost dokoupit náhradní díly
- Obsáhlý, avšak nepřehledný návod
- Ne úplně přehledné a moderní ovládání
- Omezená doba v programech (např. marmeláda např. max 3x 2h)
Zajímavý výrobek, tvářící se jako produkt jednoho muže, který je jím posedlý a snažil se vytvořit "superpekárnu", se všemi výhodami a nevýhodami tohoto přístupu.
Slabinou je návod - tato slohová práce obsahuje chyby (např. v receptu na chléb) a je neskutečně obsáhlý. Jsou v něm i takové cimrmanvské perly, jako historka že když kalibrovali teploměr, nemohli s vodou dosáhnout teploty vyšší než 100° a tak museli použít olej :-) Nebo rada, že mám metličky z těsta po zamíchání vyndavat ručně. Že ruce jsou vlastně lepší vychytávka než automatické sklápění a proto je ta pekárna tak vyjímečná :-) Plus hromada těžko ověřitelných "pravd" o zdravém životním stylu. Na druhou stranu já pekárnu používám na výrobu povidel, lidé o tom diskutují na forech, jde to, ale v návodu o tom není ani ň.
Druhou slabinou celková nedotaženost - nemoderní display a ovládání, teploměr který je vlastně obyčejný univerzální kuchyňský teploměr a není s pekárnou nijak integrovaný. Jo a že si to snad prý člověk může nějak zintegrovat "samo domo", že mu tam autor navrtá dírku, nebo co :-)
Kdyby to měla být top pekárna, očekával bych grafický pixelový display, integraci s webem/ chytrým telefonem, možnost vytvářet i vlastní programy, skutečně integrovaný teploměr.
Na druhou stranu, jiné výrobky nevydrží déle než během záruční doby, integraci s mobilem třeba i mají, ale je stejně nepoužitelná. Tahle pekárna vypadá opravdu robustně, dají se dokoupit náhradní díly, autor nad jejím návrhem evidentně přemýšlel.
Tedy funguje, koupě nelituju, ale mám pocit, že ta pekárna vypadá jako kdybych si ji navrhnoval sám, ze součástek a nápadů "co dům dal", někdy v devadesátkách.
Po 10 letech jsem vyměnila stejnou značku za novější a modernější typ. S původní pekárnou jsem byla velice spokojena.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšitna Vaše další nákupy.Přejeme pěkný den.S pozdravemONLINESHOP.CZ
Spokojenost, dělá to co má.
Snadná manipulace, spolehlivost
- žádná
Maximalni spokojenost, na kynuta testa a chleb bezkonkurencni.