Nejnovější recenze ze sekce Domácí pekárny
Jsem moc spokojená výhodná cena srozumitelný návod plus kuchařka
- Výborný pomocník v kuchyni
Český popis
- pracuje k mé spokojenosti
- co si tam dám,to tam mám
- chleba vychází levněji a kdykoliv si vzpomenu
- zatím používám čerstvé droždí-funguje to
- Zatím jsem odzkoušel dva druhy z návodu.Jeden perfektní,pružný,namazatelný.Druhý ,jako péříčko.Ještě to bude stát hodně zkoušení než si vyberu ten pravý.
Funguje oproti očekávání na výbornou.Kůrčičku a vůni ,jako z obchodu nelze očekávat.Můžu tam přidávat cokoliv si vymyslím.Využívám vyndání míchadel.Těsto ještě trochu zahustím na válu.Po dopečení nechám ještě 30 min.v pekárně a pak jde krásně vyklopit.Koupil jsem kvůli dceři,má ráda semínka a pokusy.
- Splňuje všechny požadavky.
- Složitější návod.
Výrobek ve vysoké kvalitě, mnoho příslušenství, složitější se vyznat dle návodu v programech, ale jde to vychytat.
- Dobrá cena za kvalitní pekárnu
- Pekárna je super,problém je v receptech-konkretne s moukou.Neni přímo napsáno o jakou mouku jde ale je tam číslo,ocenila bych přímý recept,a při míchání je trochu hlučnější cena odpovídá kvalitě
- Při výběru receptu na 1500g chleba nakonec až ke sklu,kdy se bojíte,aby to neskončilo jako,,v hrnečku var"a náhodou vám neshorela
- Jednoduché ovladani
- Splní účel- peče chleba;)
- Možnost vlastního programu
- Umí křupavou kůrku
- Nemá bagetovač
- Nejde vypnout zvuková upozornění
Pekarna se snadno ovládá, jednoduché recepty, dostatečná kapacita. Pokud si ji koupíte, tak je zapotřebí nádobu na pečení mírně vytočit z vodorovné osy pro vyjmuti, nikoli vytáhnout přímo nahoru jak se píše v návodu. Upekly jsme zatím 3 chleby. Chleb je jiný než z trouby, ale pokud vám jiná konzistence nevadí budete spokojeni. Manžel miluje čerstvé pecivo a tak je nadšený.
Kvalitní za příznivou cenu
výborný ve všem.
- Krásně,bez práce,míchání uhněte jakékoliv těsto,samo nakonec a upeče.Nic se nemusí hlídat,vše se naprogramuje a samo po upečení vypne,signalizací upozorní.Stačí do nádoby nasypat ingredience a už se o nic nestarám.Umí i více věcí.Marmelády,jogurty a další dle vlastních nápadů
- Nebolí ruce a šetříme svůj čas,protože to udělá vše za mě.
- Uživatelsky příjemná obsluha
- Při manipulaci s pekárnou chybí nějaké úchopy. Pekárna je těžká a po použití také teplá, úchopy by mohly přispět k vylepšení
S pekárnou jsme spokojeni, protože patří k výrobkům, které splňují funkce, nabídnuté výrobcem, a které jsme očekávali při hledání vhodného výrobku.
Inovaci by zasluhoval návod k obsluze. Připadal nám zpočátku užívání málo přehledný, ale to se dá tolerovat.
Pekárna je super jsem spokojená
Ušetří spoustu času
Velmi spokojená .Splnilo mé očekávání. Doporučuji
Za deset let druhá této značky, prostě držák a splní co potřebujete
- snadná obsluha
- Český výrobek, jednoduché ovládání
Pekárnu jsem zatím použila 2x - chleba i sladké pečivo byly výborné a bez práce. Z pekárny jsem nadšená.
Prozatím jen jednou odzkoušené, vypadá kvalitně.
- Hezky design v nerez provedeni
- Oproti jiným pekarnám mi nepřijde tak velká a přesto má vyborne vybaveni
- První chleba byl z pekárny výborný, vyzkousime určitě i přiložené recepty
- Zatím žádné
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]