Nejnovější recenze ze sekce Domácí pekárny
- Dobře peče
- Jednoduché ovládání
- Poměr kvalita vs. cena
Koupil jsem tuto pekárnu na doporučení známých a dobře jsem udělal.
Zatím jsem dělal jen sekanou, ale funguje dobře
- má o trochu menší objem, než bychom potřebovali
Tuto pekárnu jsem měl v minulosti, byl jsem s ní spokojen. Proto kupuji stejnou značku.
- míchací háky potažené nepřilnavou vrstvou jsou náchylné k poškrábání
snadné ovládání
cena
- Pekárna odzkoušena již 2x, spokojenost. Výhodou pro mě je, že popisky jsou v češtině.
- Zatím žádná
Pekárna má kromě základních programů i program na nudlové těsto, jogurt a marmeládu, poměr cena - výkon v pohodě a podle recenzí je poměrně spolehlivá.
- Dělá to, co má za rozumnou cenu.
Vše v pořádku.
Již vyzkoušeno a spokojenost. Ovládací tlačítka jsou příjemně veliká pro obsluhu a programy vypadají dobře nastavené. Zatím vyzkoušeno jen na těsto a vše OK.
- Měla jsem už jednu z Lidlu, proto jsem obj.znovu.za ty peníze super
Moc děkuji za zboží. Jsem hodně spokojena!
zatím super
- Jednoduchá obsluha, skvělý výsledek - chléb i jogurty vynikající.
- Vypadá pěkně
- Peče dobře
- Spousta předprogramů
- Spousta doplňků
- Prodloužená záruka
- Nepřišel jsem na to jak ji vypnout pokud nedopatřením spustíte jiný program než jste chtéli
- Doplňky do sebe nepasují - zabere spoustu prostoru při skladování
Bez komentáře
Je to vše ve zkoušení,zatím spokojeni
Kvalitní pekárna za rozumnou cenu.
- udělá vše za mě
- Funguje jak má
Mám po létech druhý zcela identický kus. První maká již léta. U prvního již nutnost opravit vaničku a zadřené míchače. Ložisko je jen trubička a ocelová osička. Odejde 2x gufero a dostane se kapalina, pára na osičku a ta zarezne. Nutno odvrtat nýty, dát teplovzdorná gufera bratru za 400,-Kč a vše vyčistit a promazat. Nevyplatí se to. vanička je snad celá kolem 600,- Kč. Zakoupena tedy v akci stejná pekárna za 999,- Kč než další oprava. Původní funguje asi 6 let, odmyslím-li problém s ložisky, velmi dobře.
- pekla jsem v pekárně zatím jenom jednou, ale jsem spokojena
- jelikož je super prý i jen na těsta (chci péct rohlíky nebo housky), tak zkusím určitě i toto..
- pekárna byla zrovna v akci, tak cena byla pro mne velmi dobrá.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »