Nejnovější recenze ze sekce Domácí pekárny
Pro dva lidi ideální nejen na pečení chleba, ale i na zadělávání těsta - zatím jsem nenašla zápor
- Péče dobře
- Displej není podsvícený
- Hnětací nástavec vyskakuje, nezvládá tuhé těsto
- Není možnost dát na pauzu
- Používám pár měsíců a pod hnětacím nástavcem už je kruh na nádobí, myslím si že za chvíli povrch se poškodí
- Řeším synovu alergii, a tak už nějaký čas peču pečivo doma. Pekárna mi ušetří práci. Je vcelku velká, uvnitř je nádoba v které se vše odehrává, nastavení na tři velikosti chleba. Nevjetší má asi 1kg. Dá se tam i odložit start pečení. Je tam dost funkcí, ještě jsem je všechny nevyzkoušela.
Velká spokojenost a úspora času.
- kvalitní popis práce s pekarnou,spoustu receptů a chleba je výborný
- Ježíšek donesl vysněnou pekárnu! Už jsme doma měli takovou starou obyčejnou plastovou, tahle pekárna je úplně jiná třída. Je bytelná a má kovový hnětací hák, je i pro bezlepkový těšto.
Včera jsem si pekárnu koupil v Makru za 1 850,-Kč...a nebyla v prodejně poslední..
Věřím, že mám doma perfektního pomocníka. Značka ETA by to měla více než zaručovat.
Značku ETA doporučuji všem zákazníkům. Je u nás tradiční, výrobky jsou velmi kvalitní a neplatí se drahý dovoz ani poplatky z brakových i jiných oblastí a států.
byl to dárek, ještě jsme nepoužili
- Zatím spokojenost, dostatečně dlouhý kabe.
- Při transportu se ulomil kus plastu z víka na funkci nemá vliv, Škoda.
- dobré výsledky pečení
- miska pro pečení se obtížně nasazuje, háky obtížně zapadají do vodících háků na pekárně
dobrá až na to zasazování misky do pekárny
Kompaktní, přehledný display, jednoduchá obsluha
- S pekárnou jsem spokojen, kupoval jsem ženě do kuchyně. Máme bezlepkovou dietu, tak se hodí. 3 stupně propečení kůrky, spoustu funkcí i výroba marmelády nebo jogurtu. Nevim, jak jiné pekárny, ale tahle mě zaujala, protože se v ní dá dělat i zmrzlina.
- Spokojenost
Velká spokojenost,velmi dobrá pekárna za super cenu
Dobrá pekárna. Super
- Jednoduchá obsluha
- Splnil co jsem očekával
Levnější než ostatní značky a je pekárna výborná.
Doporučuji .
- OK
- 18 programů
- zásobník na ořechy a semínka
Velká, bytelná, asi 18 programů, nahoře krytka pro přisypávání ingregiencí. Plní co má, víc nepotřebuju.
Mám ji týden, celkem brzo na hodnocení. Zatím jsem spoko. Křupavý chlebík ráno k snídani, to je k nezaplacení.