Nejnovější recenze ze sekce Domácí pekárny
- ok
Mám jen krátce , zatím vše ok
Knoflíky nefungují jak mají, např. se mi vůbec nepodařilo nastavit tmavou kůrku, ať mačkám jak mačkám, pekárna je stále nastavena z výroby na středně propečený chleba. I když jsem postupovala přesně podle návodu, nedařilo se. Už bych si ji znovu nekoupila.
má program na bezlepkový chléb, což já potřebuji
Super pomocník
- Naprostá spokojenost :-)
- Doporučuji
- Nevím
- zatím spokojenost. Teď budeme muset experimentovat.
nezvládne promíchat těsto, nepropeče hutnější chléb
- Kompaktní rozměry
- Pěkný design
- Dostatečný výkon
- Možnost pečení malého bochníku (500g)
- České popisky progamů pečení
- Rozumná cena
- Nepodsvícený a hůře čitelný displej - zrak mám dobrý, takže s tím nemám větší problém.
- Bílý plastový kryt začíná po měsíci žloutnout. Pochybuji, že to uznají jako závadu, takže mi nezbývá než se s tím smířit. To mi trošku kazí radost z výrobku, ale kdo to mohl tušit.
Toto je moje první domácí pekárna. Chtěl jsem pekárnu menší velikosti a možnost pečení malých bochníků. Toto pekárna perfektně splňuje. Je opravdu malá a nezabere moc místa na lince.
Stačí jen nasypat ingredience, nastavit program a pekárna už si vše udělá sama. Za něco přes 3h je chutný chléb hotov.
Škoda že kryt po čase zežloutne.
- peče
- je velmi hlučná
Pekárna Panasonic SD-YR2550SXE a její abnormální hlučný zvukový projev. Jedná se o jednu z nejdražších pekáren na Slovenském trhu. Přestože ze začátku byla tichá je toto podle vyjádření od samotného Panasonicu a jeho servisu normální zvukový projev této pekárny. Měl jsem různé pekárny.. i podstatně levnější ale taková hlučná nebyla žádná.. Časové pečení je tedy u této pekárny v bytovce doslova nepípustné (nastavení pekárny tak, aby pekla brzy ráno a když vstanete už budete mít upečený čerstvý chléb).
- Doporučuji
Mám zkušenost z první pekárnou a proto jsem volila i druhou této značky. Využívám většinu programů, jsem spokojená
Splňuje moje očekávání
Silvercrest SBB 850 E1
Přidáno: 24. srpna 2023
(naposledy upraveno 24. srpna 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
pekárna přišla poškozená, nalomený plast na víku
- vyzkoušeno jen krátce, funguje výborně, má vše co jsem chtěla, přisypávač,zmrzlinovač, marmeláda, jen kynutí těsta.. menší rozměrově,prosklené okýnko, jednoduchá obsluha,doporučuji
- návod přidán v češtině, ale zbytek receptů je v original, musela jsem překládat. Vyzkouším i české recepty z internetu
Doporučuji, velká spokojenost
- Líbí se mi a jsem s ní spokojen
Domácí pekárna je dobrá věc, nemusím ji hlídat jako troubu. Tuhle jsem si vybrala pro zvláštní program na bezlepkové pečení. Bezlepkové pečivo je v obchodech drahé.
s pozdravem I. Mléčková
Pekarna je skvělá naprostá spokojenost
Jak výrobek funguje nevím, byl pro dceru k narozeninám
jednoduchá a srozumitelná obsluha, dobrý výkon