Poradna Zelmer 43Z011

Autor: | Vloženo: 15.01.2016 000 10:36 | Témata: Poradna Zelmer 43Z011

Kysnutie

Mam problem s vyksnutím cesta( spaldova muka) maxmialne je chleba iba do polovice nádoby. Aj to nakyslo iba ked som pridal raznu muku 10 Pol. lyžíc.Prvé dva pokusy mi to ani nenakyslo iba to bolo tvrdá hruda. Vie niekto poradiť? díky

  • 15. ledna 2016 - Oficiální zástupce obchodu MojePekárna.cz

    Dobrý den, to se takto na dálku strašně těžko radí. U kynutí nejvíce záleží na použité mouce a na kvasnicích, dále pak na celkovém poměru surovin, stáří a kvalitě mouky, teplotě a množství vody, přidání trochy soli a cukru atd. Zkuste si udělat rychlý kvásek z čerstvých nadrobených kvasnic, vlažného mléka a trochy cukru a ten použijte a uvidíte dle výsledku...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.