Poradna Domácí pekárny


Autor: | Vloženo: 12.12.2010 000 16:30 | Témata: Poradna Domácí pekárny

Kůrka chleba je tvrdá

po upečení chleba při použití základního programu Basic je kůrka na spodku hrozně tvrdá a chleba se špatně krájí.Poměr surovin je dle dodaného receptu.

  • 12. prosince 2010 - Oficiální zástupce obchodu MojePekárna.cz

    Dobrý den, zabalte chléb po upečení do utěrky a nechce ho chvíli odstát, potřebuje totiž trochu vlhkosti, aby změknul.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.