Poradna PANASONIC SD-2501

Autor: | Vloženo: 16.04.2014 000 14:12 | Témata: Poradna PANASONIC SD-2501

Nerozumím pojmům v návodu

Potřebuji pomoci s pochopením programů 16-25.Na kterém dělat těsto na knedlíky,rohlíky,buchty,co to je ,,specialita",kde je recept na 100% žitný chléb?Děkuji.

  • 16. dubna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, doporučuji k pochopení programů prostudovat časovou tabulku, Programy 16-25 jsou programy pouze na těsto (tedy pekárna při nich jen kyne a hněte, ale nepeče). Odlišnosti mezi těmito jednotlivými programy prozrazuje právě časová tabulka, ve které zjistíte, že rozdíly jsou velmi malé, protože se programy liší jen lehce v délce předehřívání, kynutí a hnětení. Specialita jen jeden z různých programů na přípravu těsta, odlišnosti viz časová tabulka. Který konkrétní program použít na přípravu těsta na knedlíky, rohlíky, buchty atd. se nedá přesně dopředu určit, aniž bychom věděli, z jaké mouky se ono těsto bude připravovat - podíváte-li se však na to, že rozdíly mezi programy jsou velmi malé, pravděpodobně získáte podobné výsledky použitím jakéhokoli z nich. Recept na 100% žitný chléb v návodu není, pro větší množství receptů doporučuji otevřít si kuchařku nebo projít recepty na internetu, je jich celá kopa...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.