Poradna Orion OBMD-2401

Autor: | Vloženo: 12.04.2012 000 10:00 | Témata: Poradna Orion OBMD-2401

Jaká je maximální velikost chleba?

Dobrý den, prosím o sdělení, jaká je maximální velkost (hmotnost) chleba? Má pekárna dva hnětací háky? Barva pekárny je černá?
Děkuji za odpověď

  • 12. dubna 2012 - Oficiální zástupce obchodu MojePekárna.cz

    Dobrý den, udává se nejvyšší hmotnost 1,2 kg, kolik má háků není jisto, dle různých indícií si myslím, že má dva. Barva je černá. Nedělám to, ale v tomto případě Vám doporučuji tuto pekárnu nekupovat, protože na ni neseženete náhradní díly a jediný prodejce, který jsem našel, že ji prodává, je maďarská firma (nejsou ani v ČR, jen v Maďarsku)...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Pokorná

      20. dubna 2012 - Pokorná

      Před koupí pekárny jsem přečetla mnoho recencí a informací o domácích pekárnách. Byla to moje první pekárna.Dočetla jsem se , že za 10 let někdo měl i 4 pekárny/ protože, pekl 4- 6 x týdně/ a to nevydrží žádná. A my češi,se snažíme nakupovat české výrobky a prodejci nás přesvětčují, že jsou to české výrobky.I když všechny pekárny jsou vyrobené v Číně. Jste prezentovaný jako odborník a ani vám nedojde , že když má pekárna dvě formy, jednu na velký chleba a druhá forma je dvojitá , tak musí mít zakaždým dva háky.???Pekárna orion peče výborně a tu cenu ji určitě nikto opravovat nebude.V Maďarsku
      je na internetě jako 1. v spokojenosti. NEzastávam , se tý pekárny ani proto, že bych měla něco s prodejcem, ani s Maďarskem, Vy prodáváte pekárny za 3000- 4000, tak vám přeji hodně zákazníků.


    • MojePekárna.cz

      20. dubna 2012 - Oficiální zástupce obchodu MojePekárna.cz

      Dobrý den, nevím, proč upouštíte tolik zloby, když přece o nic nejde, hlavní je, že jsme zdraví máme co do pusy (např. chleba). Nyní tedy k pekárnám. To, že "někdo" měl za deset let i šest pekáren ještě neznamená, že to tak bude mít každý. Všechny pekárny jsou vyráběny v Číně, myslím, že to nikdo nikde ani neskrývá, nevěřím tomu, že by záleželo na tom, kde je co vyberobeno, ale spíše jak je to vyrobeno. Jak vidíte z textu, že má pekárna dva háky, mi došlo, že jsem označován jako odborník, je mi celkem jedno, já se za odborníka nepovažuji.
      Věřím, že pekárna Orion peče výborně, pak je ovšem otázka, co byste dělala, kdyby péct přestala, nebo kdybyste třeba jen omylem vyhodila hnětač s nepovedených chlebem; pro nový do Maďarska zřejmě nepojedete. Nemám nic proti pekárně Orion, pouze jsem paní poradil, aby ji nekupovala, protože v případě nutnosti servisu by zcela jistě pohořela, tato pekárna je jednorázový nákup, na což jsem chtěl upozornit. Možností, jak koupit levnou pekárnu, je mnoho a jsou lepší, než nákup v Maďarsku bez reálné možnosti servisu.
      Prodávám pekárny od 1690 do 3699 Kč, je to zboží, kterému věřím, a které sám používám a neprodávám zboží, které bych si sám nekoupil, protože mu nevěřím; také nikoho nenutím, aby u nás nakupoval, obchodů s pekárnami je dost. Hezký den.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.