Poradna Moulinex OW350131

Autor: | Vloženo: 23.09.2013 000 23:11 | Témata: Poradna Moulinex OW350131

Pečení baget v Moulinex OW350131

Může mi někdo, prosím, poradit, jak dělat bagety? Návod na pečení baget je nevyhovující a nelze je podle něho upéct. Vyrobit se je nepodařilo ani s využitím programu č. 1, který je dle návodu určený na pečení baget. Děkuji.

  • 26. září 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, návod k tomuto typu jsem bohužel nenašel, dívám se však do návodu k pekárně OW5023, která je také bagety a o programu č. 1 (na bagety) se píše toto: pekárna těsto uhněte a vykyne, poté zazní zvukový signál a těsto se může vyndat, vytvarovat, vložit zpět na mřížce na bagety, po vložení se stiskne tlačítko, kterým se program opět rozběhne a pekárna bagety dopeče. U tohoto typu to jistě nebude jiné. Pokud byste mezitím bagety do pekárny nedal a tlačítko nestiskl, tak se pekárna po hodině vypne (tedy hodinu čeká na vložení baget k dopečení).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr

      28. září 2013 - Petr

      Program číslo 1 bagety jsme vynechali a zkusili jsme dnes program 12 těsto. Potom jsme vyzkoušeli program 3 Peceni baget,který má délku jen 10 minut. Za tento čas se bagety neupekly.


  • 23. září 2013 - Oficiální zástupce obchodu MojePekárna.cz

    Dobrý den, a v čem je návod nevyhovující? Receptů na bagety je na internetu dost: https://www.google.com... je třeba recepty vyzkoušet a najít vyhovující. Bagety však vyžadují ruční tvarování (mimo pekárnu)...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr

      24. září 2013 - Petr

      Děkuji za velmi rychlou odpověď-13 minut! Návod na pečení baget nesedí na program na pekárně.Vyzkoušíme ale nějaké jiné tipy dle Vámi vloženého odkazu mimo návod v Moulinex OW350131. Díky.


    • MojePekárna.cz

      24. září 2013 - Oficiální zástupce obchodu MojePekárna.cz

      Dobrý den, jen stále nevím, v čem ten návod nesedí. Pečení baget se od chleba mnoho neliší, jde jen o to, že bagety je třeba "uplést" ručně mimo pekárnu - k tomu stačí program před pečením zastavit a po dokončení baget jej zase spustit a nebo lze využít jen hnětení s kynutím a po dokončení baget spustit program samostatného pečení...


    • Petr

      25. září 2013 - Petr

      - dle návodu není vůbec jasné, při kterém pípnutí se má těsto z pekárny vytáhnout pro vytvarování baget. Podle návodu se má těsto vytáhnout po rozsvícení obrázku bagetky, ale v tomto okamžiku ještě není vůbec vykynuté a v rámci programu 1, který je speciálně na bagety mrká již po 10-ti minutách.
      - zda se má těsto nechat kynout mimo pekárnu nebo bagety vykynou po vytvarování a vložení zpět do pekárny (2x jsme zkoušeli, ani jednou vůbec nevykynuly)
      -jestli se má "běžící čas" pečení, který je v případě programu č. 1 v délce 3:36 nechat běžet, i když je těsto mimo pekárnu, nebo se má nějak přerušit. Pokud ano, tak jakým způsobem. V návodu je vše uvedeno pouze v náznacích, nikoliv detailně, "krok za krokem" a co se s v kterém okamžiku provádí na ovládacím panelu pekárny.
      - celý návod je napsán tak, že pro uživatele, který dosud neměl pekárnu s programem na bagety, tak si s postupem neví rady.
      - nejlepší bude, když nahlédnete přímo do návodu pro daný typ pekárny. Děkuji.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.