Poradna Kenwood BM 900

Autor: Anonym | Vloženo: 10.11.2014 000 16:32 | Témata: Poradna Kenwood BM 900

Anonym

Vnitřní osvětlení

Dobrý den. Ve specifikaci píšete, že pekárna má: Vnitřní světlo umožňuje kontrolu pečení. Koupil jsem si tuto pekárnu a nikde žádné vnitřní světlo nemohu najít. Je zde pouze podsvícený LCD display.
Dále mi nefunguje tlačítko na nastavení propečenosti kůrky (světla, střední, tmavá, rychlý program) - tímto tlačítkem se mi přepíná velikost chleba z 1kg na 1,5kg stejně jako tlačítkem na velikost chleba. Tipuji, že to bude na reklamaci.

  • 10. listopadu 2014 - Oficiální zástupce obchodu MojePekárna.cz

    Dobrý den, zda má pekárna opravdu vnitřní osvětlení se mi nepodařilo zjistit - poznáte to tak, že po otevření víka by ve vnitřním prostoru ve vrchní části z boku byl takový plastový kryt, pod kterým by se ukrývala žárovka. Pakliže tam není, tak pekárna osvětlení nemá, nedělal bych si s tím však velkou hlavu - u pekáren, které jej mají, je prakticky nepoužitelné, protože při kynutí dochází k orosení průzoru, takže skrz něj není nic moc vidět... Co se týče tlačítka na volbu propečení kůrky, u některých programů nelze zvolit a také je třeba dát pozor na to, že je možné jej "vyřadit" tím, že se zvolí rychlá verze programu, pak je nefunkční. Pokud máte ale vše nastaveno dobře a přesto nefunguje, kontaktoval bych nejprve servis Kenwoodu pro ujištění a ověření a pak lze případně reklamovat u příslušného prodejce...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.