Poradna ETA Delicca 7149

Autor: | Vloženo: 02.03.2012 000 13:35 | Témata: Poradna ETA Delicca 7149

Propadlý chléb

Po upečení chleba je v prostředku propadlý. Máte někdo podobnou zkušenost a nápad co stím?

  • elektropodlasek

    elektropodlasek

    31. března 2012

    Pravděpodobněmáte na určitý druh chleba nastavený špatně program.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (1)
  • Petra

    Petra

    2. dubna 2012

    Toto se děje, pokud použijte příliš mnoho droždí. Zkuste sušené droždí - na jednokilový chléb jednu lžičku sušeného droždí. Když jsem používala čerstvé droždí a dala jsem ho příliš, také se mi to stávalo :(

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Jana

      7. května 2012 - Jana

      Zdravim,
      mám stejný problém.Chleba krásně vykyne a zhruba po 5-10minutách pečení se chléb středem propadne.Po radách jsem ubrala vody i kvasnic a pořád to není ono.Jinak chleba je dobrý až na ten tvar.Je takzvaně "UŠATÝ".Jaká by mohla být příčina?Poradí mi někdo?


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.