Poradna ETA 2149 90000 Harmony

Autor: | Vloženo: 06.08.2012 000 21:52 | Témata: Poradna ETA 2149 90000 Harmony

Da sa upiect v pekani chlieb s normalne tmavou korkou?

Po upeceni chlieb ma velmi svetlu korku. Vyzera tak akoby nebol upeceny. A stale dopekame dodatocne. Nieco robime zle my, alebo domace pekane takto pecu chlieb?

  • jarmule

    jarmule

    7. srpna 2012

    Záleží taky na tom, jaký druh chleba pečete. Chléb z pšeničné bílé mouky bude mít povrch po upečení (nastaveno na kůrku tmavou) světloučký, chceteli mít opravdu tmavou kůrku, použijte na chléb pšeničnou chlebovou mouku v kombinaci s žitnou chlebovou moukou, ale to je jen rada hodně obecná, na výsledné barvě kůrky záleží, jaký recept pečete, jaké druhy mouky jsou v receptu použité a samozřejmě i to nastavení barvy kůrky.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.