Poradna ETA 2149 90000 Harmony
Tmavý chléb
Dobrý den,
chci Vás poprosit o radu. K Vánocům 2011 jsme s přítelkyní dostali domácí pekárnu ETA 2149. Dostali jsme k ní i nějaké směsi, s kterými nebyl vůbec žádný problém, chleba byl krásně nadýchaný a chutný. To samé se nám daří i s bílým například italským chlebem apod. Ale jakmile chceme péci tmavý chléb, těsto nám nikdy nevykyne, nebo vykyne jenom velmi málo a chléb potom není vůbec nadýchaný, je nízký a ani chuťově není moc dobrý. Můžete mi poradit co mám dělat? Už jsme zničili opravdu spoustu surovin a pořád nic. Jinak směsi koupené na tmavý chléb fungují také bez problému. Jediné co mě napadá, že zatím všechny mouky jsme kupovali v Globusu, mohli by být problém v moukách?
Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.
Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.