Poradna Electrolux EBM 8000
Pečení chleba.
Jaké máte zkušenosti s pečením chleba v této pekárně? Máme ji od Vánoc. Zatím se nám nepodařilo upéct dobrý chléb, ač jsme vyzkoušeli mnoho různých směsí, postupů, receptů. Vždy ke konci pečení těsto spadne (propadne se vršek). Těst je po upečení strašně hutné, není nadýchané, dole u spodku nemá skoro žádné póry, je to nedobré. Pekli jsme podle receptů od přátel, kteří mají jiné pekárny a ochutnávali jsme jejich "výtvory" a ten náš se s ostatními nedal srovnávat. Nevíme čím to je. Dodržujeme poměry, teploty a suroviny a ne a ne se to povést.
Akorát mazanec. Ten je vždy jedna báseň. Ale používat takovouto pekárnu jen na mazanec je hodně velký luxus. Chceme péct různé druhy chleba.
Jaké jsou vaše zkušenosti a postupy? Jak se Vám daří pečení chleba?
Děkuji za případné odpovědi a rady.
Josef
Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.
Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.