Poradna ECG PCB 538

Autor: | Vloženo: 12.02.2015 000 17:41 | Témata: Poradna ECG PCB 538

Tvrdá kůrka

Při upečení jakéhokoliv chleba z této pekárny je kůrka tvrdá,nedá se ani nakrájet,natož jíst.Vše dělám podle receptů ale i když to dám na světlou kurku je to propecene moc a neda se to jist :( mam to jit reklamovat?stalo se to uz nekomu?

  • 12. února 2015 - Oficiální zástupce obchodu MojePekárna.cz

    Dobrý den, chléb je po vyndání z formy velmi suchý a proto má tvrdou kůrku. Doporučuji chléb nechat za tepla v utěrce (klidně i ještě ve formě) cca na 15 minut, pak hezky chytí vlhkost a změkne (a také pak půjde dobře vyklopit z formy...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.