Poradna ECG PCB 538
černý mazane
Dobrý den, chci se zeptat, včera jsem pekla v programu 1. Basic, střední kůrka, 1 kg mazanec s odloženým startem 10 hodin, těšila jsem se že ráno bude krásný mazanec a byl černý od levé strany, všechny strany pekárny a celý spodek, tak jsem dneska udělala stejný ale na programu 10. sandwich na 1 kg také odložený 10 hodin a dopadlo to stejně i když jsem měla pocit že černota byla o trošku světlejší, ale každopádně se kůrka nedala pozřít, včem dělám chybu ? Nebo je to pekárnou, špatně peče ? Když dělám samotné těsto na rohlíky tak je úžasné, tak nevím jestli je to na reklamci, nebo co s tím ? Moc děkuji za odpověď
Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.
Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.